Nieuws

20 voudig kampioen

In het Hemelvaartsweekend is de Belgium Balloon Trophy gevaren. Hier worden de Belgische, Luxemburgse en Nederlandse kampioenschappen gevaren. Tevens mogen er ook deelnemers uit andere landen meedoen voor het open kampioenschap.

Het weer liet ons een beetje in de steek, vrijdagavond werd de eerste vaart gevaren. Dit was een vaart met een zeer onrustige opstijging. Bij de landing was het weer rustig. Ondanks dat we 1 opdracht hadden, hebben we hier een goed resultaat kunnen neerzetten.

Zaterdagochtend, worden er 6 opdrachten gezet. Mooie ochtend met een redelijke snelheid, geen onnodige fouten gemaakt waarmee we in de avond eerste komen te staan. Zaterdagavond was twijfelachtig. Na lang wachten en een spelletje marker gooien komt de beslissende zwarte vlag. De vaart is gecanceld.

Zondagochtend, ja we moeten nog 1 keer aan de bak, maar wat een slecht vaart was dit voor ons. De scores waren voornamelijk via de logger en dat is niet altijd goed. Onze geduchte tegenstanders Roy en Jan hadden het ook niet lekker gedaan, maar we moesten nog oppassen voor nieuwkommer Erik. Hij bleek goeie scores te hebben neergezet. Het wachten is nu op de officiële uitslagen en wat duurt wachten lang……..

JAAAAA de uitslag is binnen we zijn Nederlands Kampioen geworden. Ook nu toch een beetje gehoopt, maar onverwachts kampioen geworden. Voor de 20e keer mogen we deze titel dragen.

www.ballooncompetitionresults.com/2022/2022BBT/RESULTS.HTM

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *